maart 7, 2016

Netflix Nederland
Toen Netflix Nederland op de markt werd gelanceerd kon het meteen rekenen op een uitstekende populariteit. Inmiddels hebben in Nederland zo’n miljoen gebruikers toegang tot de mogelijkheden die Netflix Nederland te bieden heeft.Via Netflix is het mogelijk om tegen een vastgesteld maandelijks bedrag niet alleen een groot aanbod aan films, maar ook aan series te bekijken. Het gaat daarbij om zowel oude als recente films. Verder is het voor potentiële Netflix Nederland gebruikers ook altijd interessant om te weten dat verschillende series exclusief via het online streamingplatform worden aangeboden. Van Netflix weten we dat ze ook zelf een aantal series heeft geproduceerd waaronder bekende namen zoals House of Cards (waar Netflix mee bekend werd) en Lilyhammer. Wil je met andere woorden toegang krijgen tot een ongekend groot aanbod aan de beste films en series en dat tegen een zeer lage maandelijkse kostprijs? In dat geval is Netflix Nederland ongetwijfeld iets voor jou! Ga jij ook een Netflix abonnement afsluiten?

Overzichtelijk platform boordevol mogelijkheden

Netflix Nederland biedt haar gebruikers verschillende interessante mogelijkheden om de beste films en series van vroeger en nu te ontdekken. De Netflix Nederland interface biedt haar gebruikers de mogelijkheid om zeer eenvoudig die ene film of serie te vinden waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kan je de films ook sorteren aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur. Je kan bijvoorbeeld sorteren op genre, maar ook op vlak van releasedatum. Wil je met andere woorden alleen de laatste nieuwe films bekijken? Dan is dat met één enkele klik perfect mogelijk bij Netflix Nederland. Verder biedt Netflix Nederland je alle mogelijkheden waar je ook bij het bekijken van een DVD of Blu-ray over beschikt. Zo kan je een lopende film of serie pauzeren en kan je zonder probleem een eerder reeds opgevraagde film opnieuw bekijken. Dat alles kan ook zonder dat je rekening moet houden met extra kosten. Hierdoor is Netflix het voordeligste on demand platform dat tot op moment van schrijven beschikbaar is.

Drie verschillende Netflix abonnementen

Netflix Nederland biedt haar gebruikers in Nederland de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie verschillende abonnementen. Het eerste abonnement is meteen ook het voordeligst en biedt je de mogelijkheid om films en series te bekijken in standaard kwaliteit. Je moet er echter wel rekening mee houden dat dit abonnement slechts geschikt is voor één beeldscherm. Wil je met andere woorden met twee personen tegelijkertijd op een andere televisie naar Netflix kijken, dan is dat niet mogelijk. Door één euro per maand extra te betalen kan je echter al gebruikmaken van een Netflix abonnement dat je die mogelijkheid wel biedt. Dan is het niet alleen mogelijk om Netflix Nederland op twee verschillende beeldschermen te kijken, daarnaast kan je ook nog eens kiezen tussen een standaard kwaliteit of high definition kwaliteit. Wil je het maximale uit Netflix Nederland halen en wil je met vier gebruikers tegelijkertijd films en series op Netflix Nederland kunnen bekijken? In dat geval is er nog het duurste abonnement. Op deze manier ervaar je films en series in hun best mogelijke kwaliteit en dat terwijl je nog steeds kan rekenen op een zeer scherpe maandelijkse kostprijs.

Wekelijks nieuwe films

Veel vaste gebruikers maken zich in het begin wel eens zorgen over het aanbod aan films van Netflix Nederland, maar daar is absoluut geen reden toe. Bij de lancering van het Netflix Nederland platform werd namelijk aangegeven dat het basisaanbod wekelijks verder zal worden aangevuld. Dat is interessant, want op die manier hebben ook mensen die de dienst reeds een jaar gebruiken steeds weer nieuwe titels om naar uit te kijken. Om de expansie van de Netflix Nederland database een beetje binnen de perken te houden kiest de online streamingdienst er wel op regelmatige basis voor om ook oude films uit de database te verwijderen. Op deze manier wordt er plaats gemaakt voor nieuwe namen die de Nederlandse kijkers wel weten aan te spreken. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat het met het aanbod aan films en series van Netflix Nederland zeker en vast helemaal goed zit!

Reeds meer dan een miljoen gebruikers
Op moment van schrijven beschikt Netflix in Nederland over bijna één miljoen gebruikers. Al deze mensen hebben er voor gekozen om het bekijken van films en series op een eenvoudige manier veel goedkoper te maken. Voor Netflix naar Nederland kwam was je nagenoeg verplicht om gebruik te maken van dure betaalzenders. Wou je gebruikmaken van een speciaal on demand aanbod, dan moest je niet alleen rekening houden met een bepaalde maandelijkse kostprijs, die werd ook nog eens aangevuld met een bedrag per film die je wou zien, althans wanneer het ging om recente films. Dat is bij Netflix niet het geval. Standaard beschik je als Netflix gebruiker over de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie verschillende soorten abonnementen. Het type abonnement van je keuze is bepalend voor het aantal beeldschermen waarop je Netflix kan bekijken alsook voor de kwaliteit waarin dat gebeurt. Hoe dan ook, of je nu single bent of over een groot gezin beschikt, wanneer je graag op een goedkope manier de beste films en series wil bekijken en dat niet alleen op je TV, maar ook op je desktop, laptop, smartphone of tablet, dan is het beslist de moeite waard om even de vele mogelijkheden van Netflix Nederland onder de loep te nemen.

Eén maand gratis Netflix Nederland uitproberen?

Ben je wel te vinden voor het concept en vooral voor het aanbod van Netflix Nederland? In dat geval is het beslist de moeite waard om de dienst even een maandje uit te proberen. Netflix biedt al haar gebruikers, ongeacht het abonnement dat ze willen afsluiten de mogelijkheid om deze gedurende één maand gratis uit te proberen. Daarnaast is het ook interessant om te weten dat je bij Netflix Nederland nooit rekening dient te houden met een erg lange looptijd van je abonnement, in tegendeel. Het abonnement bij Netflix is iedere maand opzegbaar en dat zonder dat er verder nog extra kosten in rekening zullen worden gebracht. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een uitermate betaalbare en praktische manier om films en series af te spelen in de woonkamer? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de interessante mogelijkheden die verbonden zijn aan het Netflix platform!