maart 7, 2016

Netflix Aanbod
Benieuwd naar het Netflix aanbod? Toen Netflix naar Nederland kwam konden veel liefhebbers van digitaal entertainment hun geluk niet op. Netflix biedt haar gebruikers namelijk een enorm aanbod aan van de beste en meest recente films en series in combinatie met oude, maar tijdloze klassiekers.Op deze manier ontstaat een enorm en bovendien zeer divers aanbod die iedereen zal weten te waarderen. Het spreekt voor zich dat Netflix zich daarbij niet uitsluitend richt op volwassenen. Ook wie bijvoorbeeld graag voor zijn of haar kinderen een leuke tekenfilm wil bestellen beschikt over die mogelijkheid en ook de laatste nieuwe serie van Pokémon en The Simpsons kan je gewoon bekijken via Netflix. Het mag in ieder geval nu reeds duidelijk zijn, Netflix biedt haar gebruikers een compleet nieuwe vorm van digitaal entertainment dat misschien wel de standaard zet voor de toekomst. Wil je hier graag meer over te weten komen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel alles over het unieke Netflix aanbod.

100% legaal
Voor wie Netflix nog helemaal niet kent geven we misschien eerst even een kleine introductie. Vooral bij de wat oudere potentiële gebruikers van de online streamingdienst heerst nog steeds de vraag of het allemaal wel legaal is of niet. Uiteraard is dat het geval! Netflix heeft overeenkomsten met alle uitgevers van de films en series die het aanbiedt waardoor het perfect volgens de wet kan handelen. Je dient er als gebruiker wel rekening mee te houden dat je nooit echt eigenaar wordt van de film of serie die je bekijkt. Netflix verkoopt dan in principe ook geen specifiek product, maar biedt uitsluitend een dienst aan. Op deze manier kan er ook geen sprake zijn van illegale verspreiding van beelden en kan je toch met het hele gezin of misschien zelfs met de hele familie genieten van de beste films en series van vroeger en nu. In ieder geval, wil je graag gebruikmaken van de Netflix service, dan zal het je goed doen om te weten dat deze dienst voor de volle honderd procent legaal is!

Video on demand nu nog toegankelijker
Met de komst van Netflix is video on demand zo mogelijk nog een behoorlijk stuk toegankelijker geworden. Voor bijvoorbeeld interactieve televisie moesten mensen steeds rekening houden met een aantal niet te onderschatten nadelen. Zo ben je nagenoeg altijd verplicht om een speciaal toestel in huis te halen en worden er verschillende kosten voor in rekening gebracht. Niet zelden moet je namelijk betalen voor de decoder, wordt er een vaste abonnementsbijdrage gevraagd en dien je op de koop toe ook nog eens te betalen voor de afleveringen of films die je bestelt. Het spreekt voor zich dat dit er voor zorgt dat mensen op het eind van de maand geconfronteerd worden met een zeer aanzienlijke factuur, maar dat is nu niet langer het geval. Netflix biedt je als gebruiker wat dat betreft alle mogelijkheden (en nog veel meer) van het klassieke video on demand principe, maar dan wel tegen een veel lager prijskaartje.

Onbeperkt televisie kijken voor € 7,99 per maand
Netflix heeft er zeer bewust voor gekozen om de kostprijs van haar dienst zo beperkt mogelijk te houden en dat heeft zo zijn vruchten afgeworpen. Veel mensen die vroeger een bepaald abonnement hadden lopen voor een betaalzender hebben deze opgezegd omdat ze nu zelf kunnen bepalen welke film of welke serie ze willen bekijken en vooral ook wanneer. Netflix biedt haar gebruikers voor een vaste maandelijkse prijs van 7,99 euro per maand de mogelijkheid om alle nieuwste films en series te ontdekken en dat zonder speciaal apparaat of zonder je huis te moeten verlaten. Daarnaast brengen de meeste digitale diensten nog een extra bedrag in rekening per aankoop, maar ook dat is bij Netflix niet het geval. Wil je met andere woorden een bepaalde film vijf of tien keer herbekijken, dan zal je dat geen enkele euro extra kosten!

Elke dag opnieuw nieuwe films en series
Wanneer je reeds enige tijd gebruik maakt van de mogelijkheden die Netflix te bieden heeft kan je, je de vraag gaan stellen of het na enige tijd niet gaat vervelen. Netflix zorgt er echter voor dat verveling geen enkele kans krijgt door een constante aanvoer van nieuwe films en series. Bijna iedere dag worden er wel nieuwe selecties gemaakt en toegevoegd aan het aanbod. Op deze manier kan je in principe je hele leven lang kijken naar de beste en meest recente films en series zonder dat het je extra geld zal kosten. Daarnaast is het Netflix aanbod ook nog eens bijzonder divers te noemen. Of je nu een liefhebber bent van komedies, je graag een spannende horrorfilm kijkt of je toch meer te vinden bent voor series, het is allemaal mogelijk en het zit allemaal inbegrepen in de standaard kostprijs van je abonnement!

Netflix series van eigen makelij
Netflix stopt het helemaal niet onder stoelen of banken dat het de directe concurrentie aan wenst te gaan met het populaire HBO. Dit jaar ruim 40 jaar bestaande kanaal heeft een flinke boost gekregen na het lanceren van diverse top series waaronder het enorm populaire Game of Thrones. Netflix blijkt dit voorbeeld dan ook te gaan volgen en brengt enkele series op de markt die (tijdelijk) uitsluitend voor gebruikers van de dienst zelf toegankelijk zullen zijn. Denk daarbij niet alleen aan het politieke drama House of Cards, maar ook aan het nog te verschijnen Marco Polo dat een directe aanval moet lanceren op Game of Thrones van HBO met een gelijkaardig concept en een kwalitatieve, maar relatief onbekende cast. Overigens heeft Netflix voor haar series in het verleden wel reeds een beroep gedaan op enkele van ’s werelds beste acteurs. Zo zagen we niemand minder dan Kevin Spacey bijvoorbeeld nog aantreden in House of Cards. Hoe dan ook, als gebruiker van de Netflix service mag het duidelijk zijn dat je  steeds de mooiste series voor het uitkiezen hebt waarvan enkele zelfs exclusief zijn.

Wat heb ik nodig om gebruik te maken van de Netflix service?
Wanneer je er voor kiest om een bepaald abonnement van bijvoorbeeld interactieve televisie af te sluiten, dan wordt je steeds geconfronteerd met een groot aantal eisen. Zo ben je niet alleen steeds verplicht om een speciale decoder aan te kopen of te huren, maar moet je ook distributie voor handen hebben, wordt je gebonden aan een uiterst lange contractduur en ga zo maar door. Voor Netflix staat flexibiliteit echter voorop en dat brengt verschillende interessante mogelijkheden met zich mee. Door deze keuze is het bijvoorbeeld mogelijk om op eender welk toestel met internetaansluiting films en series via Netflix te bekijken. Of je dat nu graag wil doen op een spelconsole zoals de Xbox One of de Playstation 4, op je favoriete tablet of smartphone, op je televisie of op je computer, het kan allemaal. Het enige wat je dan ook nodig hebt om gebruik te maken van de mogelijkheden die Netflix aanbiedt is een toestel die is verbonden met het internet en natuurlijk ook het abonnement.

Netflix op jouw mobiel toestel
Netflix had bij het opzetten van haar dienst slechts één doel voor ogen en dat was entertainment bieden aan iedereen en op eender welke manier. Wel, dat is gelukt. Netflix biedt je namelijk niet alleen de mogelijkheid om on demand films en series te kijken op je computer of televisie, daarnaast kan je ze ook gewoon streamen op je smartphone en tablet. Veel mensen die vaak onderweg zijn moeten soms een behoorlijk lange tijd wachten. Die vervelende momenten op de tram, de bus of de trein of gewoon in de file of in de wachtzaal worden nu een stuk minder saai. Overigens is de beschikbaarheid op alle toestellen steeds inbegrepen in de standaard kostprijs van het abonnement waardoor je er niet extra voor hoeft te betalen. Op deze manier hoef je in ieder geval nooit meer iets te missen van je favoriete serie of film. Wel moet je er als gebruiker steeds rekening mee houden dat er een speciale applicatie noodzakelijk kan zijn. Netflix heeft er dan ook voor gekozen om voor bijvoorbeeld Android smartphones en de Apple iPhone en iPad een speciale app op de markt te brengen die je voorziet van exact dezelfde mogelijkheden als op je computer of televisie. Op deze manier wordt ook film- of serie ervaring op je mobiel apparaat naar een aanzienlijk hoger niveau getild!

Altijd opzegbaar
Verschillende on demand diensten die reeds lange tijd beschikbaar zijn hebben er voor gekozen om hun klanten verschillende verplichtingen op te leggen. Deze verplichtingen zorgen er voor dat je niet zomaar van de ene op de andere dag je dienst kan opzeggen. Dat is vervelend, want er kan altijd iets gebeuren waardoor je enige tijd geen gebruik kan maken van je abonnement. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een langdurige opname in het ziekenhuis of misschien wel een verre vakantie. In principe is het ook dan nog steeds mogelijk om gebruik te maken van de Netflix diensten omdat deze waar dan ook en met welk toestel dan ook beschikbaar zijn, vaak heb je er dan helemaal geen behoefte aan. Bij de meeste on demand diensten is dat een groot probleem en zal je met andere woorden gewoon verder moeten betalen. Wel, dat is bij Netflix niet het geval. De dienst heeft er voor gekozen om geen gebruik te maken van vaste contracten met een langdurige looptijd waardoor je eigenlijk altijd over de mogelijkheid beschikt om jouw abonnement meteen op te zeggen en dat zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Ook dit kenmerkt uiteraard opnieuw de ongekende veelzijdigheid van deze on demand streamingdienst.

Televisie kijken zonder vervelende reclames
Iedereen heeft er zich wel al eens aan geërgerd, ben je net een leuke en spannende film aan het kijken, beslist de zender om net op een cruciaal moment reclame te tonen. Dat is op zich vanuit commercieel oogpunt van de zender uit natuurlijk erg interessant, maar niet voor de kijker. Op deze manier wordt je namelijk volledig uit het moment gehaald waardoor de film misschien niet zo’n goede indruk op je zal nalaten die het eigenlijk wel verdient. Netflix biedt je ook op dit vlak eigenlijk de perfecte oplossing. De online streaming dienst zorgt er namelijk voor dat je films en series kan bekijken zonder deze vervelende onderbrekingen. Daarnaast heb je ook steeds de mogelijkheid om het programma te pauzeren en door te spoelen. Met andere woorden, eigenlijk beschik je over alle mogelijkheden waar je bij een gekochte film of serie over beschikt, alleen dan wel zonder dat je er zoveel geld voor dient te betalen.

 

100% veilig
Het is jammer om vandaag de dag vast te moeten stellen dat nog steeds enorm veel mensen wereldwijd illegaal films en series downloaden. Dit is niet alleen nefast voor de filmindustrie, daarnaast brengt het ook nog eens de nodige risico’s met zich mee. Niet alleen is het illegaal waardoor je er (zwaar) voor kan worden gestraft, daarnaast zitten websites die illegaal downloaden mogelijk maken vol met virussen en ander ongein. Je zou dan ook beslist niet de eerste zijn die op een dag niet langer met je computer kan werken omdat er een ernstig virus op terug te vinden is. Door gebruik te maken van Netflix loop je echter geen enkel risico. Al het beeldmateriaal wordt vanaf zwaar beveiligde servers en vanuit een op en top beveiligd netwerk gestreamd waardoor er geen enkel beveiligingsrisico kan ontstaan. Daarnaast worden de bestanden in kwestie helemaal niet naar jouw apparaat gedownload waardoor je sowieso iedere kans op een virus of spyware het hoofd kan bieden. Tel daarbij op dat je als gebruiker ook nog eens een zeer eigentijdse en veelzijdige, maar toch enorm klantvriendelijke interface krijgt voorgeschoteld en je hebt meteen nog een aantal extra redenen om meteen gebruik te maken van het Netflix aanbod.

 

Kiezen voor Netflix is kiezen voor ongekend entertainment
Na het lezen van bovenstaande mag het duidelijk zijn dat Netflix een compleet nieuwe ervaring aanbiedt aan haar gebruikers. De online on demand streaming dienst maakt het mogelijk om kennis te maken met de beste films en series van vroeger en nu en dat tegen een vaste maandelijkse kostprijs. Veel gezinnen krijgen voor hun interactieve diensten op het einde van de maand vaak een factuur voorgeschoteld die ze niet hadden zien aankomen met alle vervelende gevolgen van dien. Dat kan bij Netflix nooit het geval zijn omdat je op voorhand weet hoeveel je precies zal moeten betalen. Daarnaast is de kostprijs niet variabel waardoor je zoveel kan bestellen als je zelf wil. Zelfs wanneer de kinderen hebben ontdekt hoe het systeem precies werkt en naar hartenlust hun favoriete films en series hebben aangekocht zal je dus nooit te maken krijgen met een hogere factuur en dat is voor veel ouders al een flinke geruststelling!

Dat Netflix zich spiegelt achter het wereldwijd bekende en populaire HBO kan eveneens als een voordeel aanzien worden. Veel mensen maken reeds jarenlang iedere dag opnieuw gebruik van het betaalkanaal en die succesformule wordt nu eveneens toegepast op het Netflix systeem en dat niet alleen in de Verenigde Staten, maar wel in een groot aantal landen wereldwijd. Verder biedt ook het feit dat je niet langer over bijvoorbeeld distributie moet beschikken een groot voordeel en ook het ontbreken van een extra apparaat is voor veel mensen een zegen. Hebben we namelijk onder onze televisie al lang niet voldoende toestellen staan zonder dat er nog eentje extra bij moet komen? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, Netflix biedt haar gebruikers een compleet nieuwe en uiterst toegankelijke manier van (online) digitaal entertainment en lijkt daarmee alvast een uitstekende basis te leggen voor de toekomst. Aarzel dan ook niet langer en vraag vandaag nog jouw gratis proefperiode aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *