Friends in 2015 beschikbaar voor Netflix Nederland?

Friends mag zich met recht en rede één van de populairste series aller tijden noemen. Maar liefst 10 jaar lang was de serie wereldwijd op de buis te zien en maar weinig andere sitcoms zullen ooit in de buurt komen van de populariteit die Friends heeft genoten. Omdat nog lang niet iedereen met Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross kennis heeft gemaakt heeft Netflix er nu voor gekozen om de serie naar haar populaire streamingdienst te brengen. Vooralsnog is de serie dan wel uitsluitend aangekondigd voor de Amerikaanse Netflix, toch lijkt het niet onwaarschijnlijk dat deze volgend jaar ook de weg naar Nederland zal vinden.

Friends op Netflix

Netflix Nederland heeft aangegeven dat alle 236 afleveringen vanaf volgend jaar in één enkele klik te bekijken zullen zijn. Kevin Tsujihara, voorzitter van Warner Bros maakte alvast bekend enthousiast te zijn over de samenwerking. “Het blijft bijzonder fijn om te merken dat één van de populairste series aller tijden nog steeds leeft bij de fans. We willen met de Netflix deal niet alleen nieuwe mensen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de populaire hoofdrolspelers, daarnaast willen we ook de vaste groep fans de mogelijkheid geven om hun favoriete afleveringen te herbekijken. Het is wat dat betreft niet meer dan logisch dat de deal er met Netflix is gekomen”, aldus Tsujihara.

Friends op Netflix

Eerder in september dit jaar blies de populaire sitcom nog 20 kaarsjes uit. Toen werden vriend en vijand verrast met de stelling van enkele van de hoofdrolspelers die aangaven een reünie niet te zien zitten. Vanuit de fanbase is hier reeds verschillende jaren vraag naar, maar deze blijkt er dus toch niet te zullen komen. Echter hoef je hier dus niet om te treuren, want vanaf volgend jaar heb je zomaar de mogelijkheid om alle 236 afleveringen nog eens te herbekijken via de populaire streamingdienst Netflix!

Netflix koers krijgt rake klappen te verduren
Canadese thriller Between komt naar Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *